Sveiki atvykę į Vilą „Kopą“ ir vilą „Kopytę“

Vilos nuoma Nidoje ant Kuršių marių kranto

Vila „Kopa“ – tai modernus dviejų aukštų medinis namas ant Kuršių marių kranto, adresu Naglių g. 1, Nida, Kuršių Nerija. Name yra trys miegamieji su privačiais vonios kambariais.

Pirmame aukšte yra valgomasis bei erdvi virtuvė, kurioje yra buitinė technika, indai. Taip pat vienas dvivietis kambarys su židiniu. Šiame aukšte yra tualetas, bidė, vonia.

Antrame aukšte yra du miegamieji kambariai. Viename jų yra dvigulė lova bei ištiesiama kušetė ir privatus vonios kambarys su praustuvu, dušu bei tualetu. Kitame yra dvivietė lova bei sofa-lova. Vonios kambarys, kuriame yra dušas, tualetas bei praustuvas, pasiekiamas per koridorių. Kiekviename kambaryje yra TV, WiFi, oro kondicionierius.

Vienu metu patogiai ilsėtis mūsų viloje gali 6 asmenys.
Įkvėpti tyro oro ir pasimėgauti gėrimais ar maistu galite lauko terasoje arba kieme esančioje poilsio zonoje su stalu ir kėdėmis. Kieme yra vieta vieno automobilio parkavimui.

Vila „Kopa“ nuomojama ištisus metus! Ne sezono metu galite išsinuomoti atskirus kambarius.

Taip pat, Vila „Kopa“  Jums siūlo ir dviejų asmenų patogiam poilsiui įkurtą  Vila „Kopytę” 

Vila „Kopytė“ – tai dviejų aukštų namukas, kuriame yra viskas ko reikia dviejų asmenų poilsiui.

Pirmame aukšte yra virtuvėlė, sofa-lova, TV ir vonios kambarys, kuriame yra dušas, tualetas bei praustuvas.

Antrame aukšte – miegamoji erdvė.

Vila „Kopytė“ taip pat yra Naglių g. 1, tad norint apsistoti 8 asmenų kompanijai, siūlome rinktis Vilą „Kopą“ ir Vilą „Kopytę“ kartu, nes šie apartamentai yra viename kieme.

Dirbame ištisus metus, taigi Kuršių marios, ošiantys pušynai, Parnidžio kopos ir Baltijos jūros vilnys Jūsų laukia ne tik vasaros atostogų metu, bet ir žiemos švenčių, gimtadienių proga, ar tiesiog panorus pabėgti nuo miesto šurmulio.

Turite klausimų?

Brūkštelėkite mums.